Mina ei ole oma viimast sõna veel ütelnud. Kinnitage ennast Minus. Kinnitage ennast! Mina olen Kõikväeline Jumal. Jah, te teete hästi, kui te palvetate, te teete hästi kui te seote kinni kurje vaime ja tühistate nende tööd. Te teete hästi, kui te olete kursis sellega, mis toimub teie ümber, maailmas. Aga veel tugevam teie sees peab olema teadmine, et Mina olen suurem. Ja et Minul on kontroll aegade ja sündmuste üle. Ja muutuste tuuled hakkavad puhuma. Suured muutused on ukse ees. Aga ärge kartke. Mina ei ole veel oma viimast sõna ütelnud. Ma viin oma plaani ellu. Just siis kui tige arvab, et ta on võitnud, näeb ta enda kaotust. Nii nagu see oli siis, kui Mu armas Poeg suri ristipuul ja saatan arvas, et ta on võitnud, sai ta tegelikult lüüa. See saab nii olema viimseil päevil. Ja need ajad on nüüd käes. Olge valvel! Püsige ärkvel! Olge hoolsad hoidma tuld! Sest ajad lähevad veel pimedamaks ja inimestel väljaspool, Minu kallitel, peab olema koht, kuhu tulla, kus on tõeline valgus, tõeline pühadus.

CategorySõnumid
© Tule Kogudus
Üles
Kuula jutluseid: Jälgi meid: